Invoice Brokers Logo

Invoicebrokers: Wie zijn wij?

INVOICEBROKERS BIEDT DE OPLOSSING OM HET EINDBEDRAG OP UW FACTUUR TE VERLAGEN.

Wij zijn er voor ondernemers en bedrijven, groot of klein. Elke vraag behandelen we zorgvuldig en snel.

Le fondateur d’Invoicebrokers.com

Geschiedenis.

Jean Van Geluwe, de oprichter van Invoicebrokers.com, is sinds 2005 actief in de energiesector. Als expert in de zakelijke dienstverlening, merkte Jean dat bedrijven vaak niet de meest optimale tarieven toepassen voor hun energiefacturen. Velen zijn zich ook niet bewust van de mogelijkheden om betere abonnementstarieven te krijgen. Sommige zekerheden zijn er om te sluiten die zich zeker voordoen. Al deze eenvoudige doch cruciale financiële aspecten kunnen een impact hebben op de groei van elk bedrijf. Met hogere besparingen op uw rekeningen, hoe groter het potentieel van uw bedrijf. Het geeft ook kracht om te weten dat u bediend wordt met transparante en waardevolle diensten, iets waarvan Invoicebrokers  gelooft dat iedereen het verdient.  

Met onze bedrijfskundig adviseurs, het is nu mogelijk om de energie, telecom en verzekeringsmarkt op de voet te volgen. Wij zorgen ervoor dat er geen onzichtbare marges meer in rekening worden gebracht, zodat u als eindklant geen prijsopportuniteiten moet missen.

Onze waarden.

Onze waarden bepalen wie we zijn. Zij vormen de basis van onze organisatie. Ze bepalen ons handelen en ons gedrag. Ze beïnvloeden hoe we samenwerken, onze klanten ondersteunen en adviseren door een goede communicatie te bezorgen omtrent de verandering van de markt. Elke dag nemen we beslissingen, keuzes die een directe impact hebben op hoe ons personeel, onze klanten en partners ons zien. Deze gemeenschappelijke waarden stellen ons in staat om te handelen volgens principes die iedereen in het bedrijf deelt.

We werken ook hard aan onze klantenservice en zorgen ervoor dat alle transactie- en communicatieprocessen naadloos en realtime verlopen.

Les valeurs d'Invoice Brokers

Groeitellers

0

Geboekte afspraken

0

Bestaande contracten

0

Klanten op lange termijn

Ontmoet ons persoonlijk en kijk hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Kom langs in één van onze kantoren om uw dossier samen te overlopen!

Rencontrez Votre comparateur d'énergie

EEN TEVREDEN KLANT WORDT EEN TROUWE KLANT!

Vind uw IDEALE partner via ons