Invoice Brokers Logo

Prijzen van energieleveranciers vergelijken

Bij Invoicebrokers wordt u niet beschouwd als een nummer,
maar wel als een langdurige partner

Als ondernemer vertegenwoordigt elke euro die je spaart een kans op groei en een aanzienlijk financieel voordeel

“GOEDE RAAD IS GOUD WAARD”

Energie.

Vóór de liberalisering was de Belgische energiemarkt volledig in handen van de intercommunales. Deze bezaten een monopolie. Dankzij de liberalisering van de markt werden de machten en activiteiten gescheiden. Hierdoor werd ook de concurrentie mogelijk tussen de twee grootste spelers: enerzijds producenten en importeurs van gas en elektriciteit, die de basis van de markt vormen en anderzijds de energieleveranciers die in direct contact staan met de eindgebruikers (huishoudens en bedrijven).  Ondernemers kunnen profiteren van deze concurrentie.

Invoicebrokers helpt u de juiste leverancier te kiezen met de correcte marktprijs en doeltreffende diensten.

Analyse facture énergie
Analyse facture télécominucation

Telecommunicatie.

Eén op de twee zelfstandige ondernemers betaalt een tarief dat niet aangepast is aan zijn werkelijke telecommunicatiebehoeften. Veel ondernemers hebben er geen idee van wat ze echt nodig hebben op het vlak van internet, telefoon en gsm. Ze kiezen voor een veel te uitgebreide formule of blijven jarenlang hangen aan een abonnement zonder te genieten van de algemene prijsdalingen in de markt.

Uw energievergelijker in België Invoicebrokers vergelijkt actueel telecomaanbod en geeft haar partners gericht advies. Wij zorgen ervoor dat het abonnement en de prijzen voor internet, vaste telefonie en mobiele telefonie zo goed mogelijk aansluiten bij uw situatie.

Verzekeren.

Ondernemen betekent risico’s nemen. En risico’s vragen om verzekeringen. Maar weet u zeker dat u de juiste verzekering heeft? Dat de polis het beste aansluit bij uw wensen? Betaalt u de juiste prijs bij uw huidige verzekeraar? Onze verzekeringsadviseurs adviseren u graag hoe u uw personeel en uw bedrijf het beste kunt beschermen.

Door de juiste verzekeringspartner te kiezen, kunt u veel geld besparen. Invoicebrokers helpt u hier graag bij.

Le bon partenaire d’assurance
Drie sectoren

Wij hebben oplossingen voor de meest complexe uitdagingen!

EEN TEVREDEN KLANT WORDT EEN TROUWE KLANT!

Vind uw IDEALE partner via ons