Invoice Brokers Logo

Ik vergelijk mijn energie

UW VRAGEN ZIJN BELANGRIJK VOOR ONS, WIJ ZIJN HIER OM ZE TE BEANTWOORDEN.

Invoice Brokers
Waarom zou ik voor Invoicebrokers kiezen?

Elke ondernemer heeft andere behoeften en wensen. Wij zijn ons hiervan bewust en dus stellen we op maat gemaakte plannen op voor onze klanten. Op die manier kunnen ze niet alleen besparen op het gebied van energie, telecom en verzekeringen maar genieten ze daarnaast ook nog eens van een kwalitatieve, zorgenvrije service.

Is het veranderen van leverancier een moeilijk proces?
Neen! Met Invoicebrokers vereist het slechts 3 eenvoudige stappen en je kan beginnen met onze gratis online analyse. Onze expert contacteert u in een mum van tijd.
Welke stappen moet ik nemen om van leverancier te veranderen?
Invoicebrokers zal je alle mogelijke leveranciers die de goedkoopste tarieven voorstellen op de markt presenteren. Ongeacht u nood heeft aan advies over telecom, energie of verzekering, zal u eerlijk en correct advies krijgen over de factoren waar u rekening mee moet houden en de stappen die hiermee gepaard gaan.
Welk leverancierscontract past het beste bij mijn bedrijfssituatie?

De beslissing over welke leverancier u intekent, hangt af van uw voorkeur en de situatie. Voor elke sector zijn er verschillende zakelijke kwesties waarop elke zaakvoerder wenst in te gaan. Zorgvuldige evaluatie en deskundig advies is nodig. Dit is de rol die Invoicebrokers.  

Is het belangrijk om regelmatig de energieprijzen te controleren en te vergelijken?
Ja, dit is omdat de energie sector voortdurend evolueert en verandert. Dit leidt tevens tot wijzigingen in de marktprijzen. Consumenten kunnen profiteren van deze wijzigingen, doordat het hen toelaat een leverancier te vinden die hen de goedkoopste en redelijkste prijs aanbiedt.
Moet ik mijn vorige energieleverancier op de hoogte brengen dat ik van leverancier ben veranderd?
Neen, uw nieuwe energieleverancier zal alles regelen met uw vorige energieleverancier en -operator.
Heb ik een nieuw energiecontract nodig als ik verhuis naar een ander bedrijfspand?
Wanneer uw bedrijf verhuist, kan u kiezen om het zakelijke energiecontract van het oude adres naar het nieuwe adres mee te nemen. Een andere optie is om een nieuw zakelijk energiecontract af te sluiten voor uw nieuwe bedrijfslokalen. In dit geval dient u rekening te houden met belangrijke aspecten, afhankelijk van uw huidige contract met uw energieleverancier. Het is best om contact op te nemen met uw huidige leverancier alvorens te verhuizen naar uw nieuw adres.
Wie moet ik verwittigen in het geval dat er problemen of storingen zijn met de elektriciteits- en/of aardgasmeter?
Problemen met betrekking tot storingen of defect van de meter worden verholpen door de netwerkbeheerder. Zij zijn verantwoordelijk voor uw electriciteits- en gasaansluiting en alle technische diensten die aan het netwerk zijn verbonden.

BENT U KLAAR OM TE BEGINNEN MET BESPAREN?

VIND UW IDEALE PARTNER VIA ONS